Μανιτάρια Δίρφυς
Εμπνευσμένοι από την μοναδική αρχαία ελληνική συνταγή του τραχανά, τη μετέτρεψαν σε ένα μοντέρνο και υγιεινό γεύμα αντικαθιστώντας το γάλα και τα αυγά με λαχανικά, αλεύρι παρασκευασμένο από άλεση του μανιταριού Λεντινούλα (Lentinula edodes) που πρώτοι καλλιέργησαν στην Ελλάδα το έτος 2006 και μίγμα από τρία αποξηραμένα μανιτάρια (Lentinula edodes, Pleurotus ostreatus, Agaricus bisporus). Η βελούδινη υφή αυτής της πλούσιας σούπας με μεσογειακό χαρακτήρα, τα μεγάλα κομμάτια μανιταριών μαζί με τα αποξηραμένα λαχανικά, κάνουν τη σούπα ένα ολοκληρωμένο, πεντανόστιμο γεύμα που είναι έτοιμο σε μόλις 8 λεπτά. Είναι ένα γεύμα με λίγες θερμίδες, χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, χαμηλό σε αλάτι και απαλλαγμένο από τεχνητά πρόσθετα.